KN Zadel

KN Zadel

KN Zadel voor paardrijdenEr zijn vele verschillende rijzadels te koop die geschikt zijn voor het paardrijden. Een bekend zadeltype is het zogenaamde KN Zadel. In dit artikel zullen we dieper in gaan over het gebruik, aanschaf en het onderhoud van dit zadeltype. Mocht je na het lezen van het artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet en stel gerust je vraag.

Dier algemeen

Over KN Zadels

KN symphonie zadels komen oorspronkelijk uit Oostenrijk. De zadels staan bekend om de zachte zit die erg comfortabel voor zowel het paard als de ruiter is. De zadels worden vaak geleverd als een compleet set, de beugels, riemen en de singel worden er dus al bijgeleverd. De KN-zadels zijn zadels uit het hogere segment, de prijsklasse is dus niet voor iedereen betaalbaar. Maar de zadels gaan wel enorm lang mee, als je er jaren lang plezier van hebt zou het dus zichzelf wel terug betalen.

KN Zadel kopen

Er zijn verschillende plekken online waar je een KN Zadel kopen kunt. Wij hebben een vergelijking gemaakt van een aantal betrouwbare webshops die dit product in het assortiment hebben. Maak gebruik van onderstaande tabel en vindt de aanbieder die bij jou past!

Meld je aan voor de nieuwsbrief
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Voeg je toe aan inmiddels meer dan duizend bezoekers die onze nieuwsbrief ontvangen waarin exclusieve kortingsacties, prijsvragen en tips worden gedeeld.
We zullen je niet spammen & je kunt je ieder moment weer afmelden

Leave Comment